Magazine cu promotii si reduceri de pana la 90%

In curand se va lansa cea mai mare platforma online de reduceri si promotii din Romania ce inglobeaza cele mai mari oferte de pret de la cele mai renumite magazine online. Afla cum si unde gasesti promotii si reduceri in Romania la un singur click.

Tenisi Bershka gri deschis

Tenisi Bershka, gri deschis, inalti cu gaurele.?

120.90 RON
Cizme-sandale Peeping Br - Maroniu Deschis

Cireasa de pe tort a acestei colectii o reprezinta aceste cizme-sandale din piele, cu barete reglabile si fermoar pe partea interioara. Cizmele sandale au un toc din lemn ,cu o forma deosebita, inalt de 6 cm. Inaltimea totala a cizme.lor sandale este de 34 cm. Culoare: maro deschis Marca: Irregular Choice UK .
Marimi disponibile: 39

159.00 RON
Ceas fantezie de culoare verde deschis

Ceas fantezie cu bratara rigida, de culoare verde deschis. Are cadranul in forma de trapez iar bratara este formata din piese de aceeasi forma, goale in interior.

99.00 RON
Costum schi dama Trespass Mishka ice

Creste randamentul pe partie imbracand excelentul costum schi dama Trespass Mishka ice din seria de performanta TP 75 a marcii scotiene la un pret atractiv

Poseta plic eleganta, de culoare gri deschis

Poseta plic mare, gri deschis, cu marginea oblica cu o decoratie metalica. Are si un lantisor metalic, pentru purtat pe umar.

79.00 RON
Carisma Pulover 7011 Gri deschis

Carisma Pulover 7011 Gri deschis

179.00 RON
Tricou barbati Carisma 2in1 Gri deschis 4054

Tricou barbati Carisma 2in1 Gri deschis 4054

49.00 RON